<
НОВИНИ ДНЯ: Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  Україна збільшує випуск дронів дальньої дії. У WSJ розповіли подробиці  Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупантивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.12.2021 481

Доктор Комаровський на каналі «Україна» розповів, на що йому не шкода витратити гроші

Дивлячись на те, як людина розпоряджається грошима, можна зрозуміти, які у неї смаки, хобі та уподобання. Доктор Комаровський у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» розказав, що йому подобається купувати. І з огляду на його покупки, вже очевидно, що у найвідомішого лікаря в нашій країні знаходиться в пріоритеті.

61b0b110c6799_kanal_ukraina_ukraina_dok_17.12.21

Коли зростає достаток, тоді змінюються й вподобання. Можна витратити гроші на щось безглузде, якщо вони даються легко. Але коли це плата за працю та знання, тоді й придбання вже інші: людина обирає якісні та необхідні для роботи речі. Саме так ставиться до прибутку відомий лікар.

«На те, що має відношення до моєї професійної діяльності й що допомагає мені бути ефективнішим, гроші шкодувати не можна, просто не можна», – сказав Євген Комаровський у програмі «Ранок з Україною».

Тому, за словами лікаря-педіатра вищої категорії, у нього найпотужніший комп'ютер, найнадійніший та найшвидший смартфон, найчутливіший стетоскоп, найзручніший отоскоп і т. ін.

Відомо, що доктор Комаровський – затятий рибалка. Тому йому не шкода витратити гроші на все, що стосується риболовлі. Крім того, він любить подорожувати та фотографувати.

«Мені не шкода грошей на подорожі, а неодмінним атрибутом будь-якої мандрівки для мене є фото- та відеозйомка, а також дуже якісний одяг», – сказав кандидат медичних наук в інтерв'ю для каналу «Україна».

За словами доктора Комаровського, на гарний одяг для туризму та риболовлі йому теж не шкода грошей. Він також готовий витратити їх на те, щоб спробувати місцеву екзотичну їжу в іншій країні.

Всі питання щодо здоров'я дітей та дорослих телеглядачі можуть поставити на сторінці програми «Ранок з Україною» @ranok_ua в Instagram.

Дивіться рубрику «Запитай у Комаровського» на каналі «Україна» у програмі «Ранок з Україною».

Оценка материала:

5.00 / 1
Доктор Комаровський на каналі «Україна» розповів, на що йому не шкода витратити гроші 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.12.2021 481
Еще материалы раздела «Афіша»