<
НОВИНИ ДНЯ: Чи потрібно українцям обов'язково проходити ВЛК: військовий дав вичерпну відповідь  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  Україна збільшує випуск дронів дальньої дії. У WSJ розповіли подробиці  Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.12.2021 1191

Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» Іван Оганесян поділився, що став батьком англійської художниці

20 грудня о 21:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра гостросюжетної мелодрами «Ігри дітей старшого віку». Роль скандально відомого адвоката в ній зіграв актор Іван Оганесян. У кіно можна бути ким завгодно, але в реальному житті не кожна людина має шанс стати батьком англійської художниці.

61bb19743e804_igri_ditej_starshogo_viku_ivan_ohanesian_foto6_17.12.21

У Івана Оганесяна дуже багато цікавих і незабутніх проєктів. Роль у 16-серійному серіалі на каналі «Україна» поповнить цей список, бо навіть трейлер до фільму «Ігри дітей старшого віку» викликає цікавість та нетерпіння побачити всю картину.

І якщо в мелодрамі герой Івана Оганесяна – батько підлітка, у реальному житті він – тато трьох чарівних дівчаток. Старша з них зробила йому приємний сюрприз. Відомо, що її ім'я вже занесено до антології юних англійських поетів. Але виявилось – це ще не все.

«Олеся зараз поступатиме на лінгвіста, але мені приємно поділитися, що вона ще й пише картини. Мій дідусь і тато свого часу теж дуже гарно малювали, – розказав актор серіалу «Ігри дітей старшого віку». – Одна з робіт доньки братиме участь у виставці картин англійських художників королівської академії мистецтв. Тож я батько англійської поетеси і тепер ще англійської художниці».

Актор зізнався, що останнім часом вони рідко зустрічаються, тому що Олеся живе в Англії, а він через зйомки може працювати в різних країнах. Але актор часто спілкується зі старшою донькою завдяки скайпу.

«Щодо якихось одкровень, у нас зараз такий період – без порад, – розповів Іван Оганесян в інтерв'ю для каналу «Україна». – Я розумію, що завжди їй потрібен, але на відстані це однаково складно здійснити».

Дивіться з 20 грудня о 21:00 з понеділка по четвер серіал «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» Іван Оганесян поділився, що став батьком англійської художниці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.12.2021 1191
Еще материалы раздела «Афіша»