НОВИНИ ДНЯ: На заході України завтра дощитиме, температура повітря знизиться до +4°  Трамп несподівано похвалив Зеленського: що пригадав кандидат в президенти США  Ціни "кусаються". Скільки коштують квартири в Іспанії  Трамп сказав, як потрібно завершити війну в Україні  Синоптики дали прогноз на 29 вересня в Україні. Де сильно холодає  Зустріч Зеленського з Трампом: основні заяви   В Україні можуть знову підвищити податки: Гетманцев назвав підставивсі новини дня
Політика
Україна
17.12.2021 750

Міноборони назвало переваги служби у теробороні

Гарантоване грошове забезпечення, медобслуговування, проходження служби біля свого будинку, збереження робочого місця - такі переваги назвали у Міністерстві оборони України для служби у теробороні.

Військові частини Сил територіальної оборони ЗСУ функціонуватимуть у кожній області та Києві.

"Наразі йде набір на вакантні посади для проходження військової служби за контрактом у цих підрозділах. Для підписання контракту кожен охочий може звернутися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання", - йдеться у повідомленні відомства.

У Мінобороні запевнили, що всі, хто підписав контракт, гарантовано отримуватимуть грошове забезпечення, безкоштовну медичну допомогу у військово-медичних закладах охорони здоров'я.

Військові служитимуть поруч із будинком і захищатимуть свою малу батьківщину та сім'ю.

Також військовослужбовцям не слід турбуватися про своє робоче місце, посаду та середній заробіток, які будуть збережені.

Крім того, на час дії особливого періоду у разі призову на військову службу виплата пенсії для військових не припиняється, а після звільнення зі служби підлягає обов'язковому перерахунку.

Військові частини Сил територіальної оборони ЗСУ функціонуватимуть:

  • у кожній зоні територіальної оборони та додатково у кожному місті, чисельність населення якого перевищує 900 тис. жителів як бригади Сил територіальної оборони ЗСУ;

  • у кожному районі територіальної оборони та у кожному адміністративному центрі області як батальйони Сил територіальної оборони ЗСУ.

  • у зонах територіальної оборони, чисельність населення яких перевищує 2,4 млн жителів, можуть утворюватися та функціонувати додаткові військові частини (підрозділи) Сил територіальної оборони ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міноборони назвало переваги служби у теробороні 5.00 5 1
Політика / Україна
17.12.2021 750
Еще материалы раздела «Україна»