<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Росія
17.12.2021 666

У Путіна визнали втрату України як союзника для Росії

У президента Росії Володимира Путіна визнали, що Україна втрачена як союзник і партнер. Але розраховують, що росіяни і українці залишаться "братніми народами".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ТАСС.

"Чи втрачена зараз Україна як партнер, союзник і так далі, на даному етапі так, повністю", - заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков в інтерв'ю RTVI.

При цьому він висловив упевненість, що росіяни і українці нібито залишаться "братніми народами".

"Братній народ втратити не можна, він залишається братнім народом. Скільки у нас живе українців, скільки там живе росіян - ми залишимося братнім народом. Так, влада може намагатися народ обдурювати, вселяти ненависть до росіян, Росії, позбавляти їх можливості отримувати інформацію з перших рук, з наших ЗМІ. Можна закривати наші ЗМІ, можна забороняти наші інтернет-ресурси. Але втратити один одного два братніх народи не можуть", - додав Пєсков.

Він також підкреслив ворожість України по відношенню до Росії, при цьому не згадуючи, чим вона викликана.

"Ви бачите конкретні дії з обрубування всіх кінців, які мають хоч якесь відношення до Росії. Тобто просто обрубуються від капілярів до центральних артерій наші двосторонні відносини - точніше, вони вже були обрубані. Тому відносин як таких немає", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Путіна визнали втрату України як союзника для Росії 5.00 5 1
Політика / Росія
17.12.2021 666
Еще материалы раздела «Росія»