<
НОВИНИ ДНЯ: У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травня  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Українівсі новини дня
Політика
Україна
18.12.2021 1217

США розширять військову допомогу Україні — Білий дім

У США ведеться робота над новим розширеним пакетом допомоги Україні. Йдеться про військову допомогу, фінальне рішення про яку ухвалить президент США Джо Байден.

Про це у п'ятницю, 17 грудня, заявив помічник американського лідера з національної безпеки Джейк Салліван, виступаючи у Раді з міжнародних відносин.

"Ми на постійній основі оцінюємо додаткові потреби, які є в України, складаємо потенційні пакети. І ці пакети активно розглядаються", — заявив Салліван.

Він уточнив, що допомога Україні продовжується на постійній основі.

"Наразі ми продовжуємо надавати Україні допомогу у сфері оборони. Тільки минулого тижня прибув до України ще один пакет із цією допомогою, і будуть прибувати ще", — додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
США розширять військову допомогу Україні — Білий дім 5.00 5 1
Політика / Україна
18.12.2021 1217
Еще материалы раздела «Україна»