<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація: у представників ТЦК з’явився новий обов’язковий документ – хто не може вручати повістки  Спеку розбавлять дощі: прогноз погоди на понеділок, 8 липня  Що зміниться для військовозобов'язаних від 17 липня – відповідь Міноборони  Росіяни відзвітували про удар по системі Patriot. Повітряні сили кажуть, що то були макети  Насувається спека. Синоптик дала прогноз в Україні на 7 липня  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикинівсі новини дня
Політика
Україна
19.12.2021 607

США відстежують потреби України у військовій допомозі та надають її - Білий дім

Сполучені Штати постійно відстежують потреби України в оборонній сфері, на сьогодні така допомога постійно надходить до нашої країни.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, виступаючи в Раді з міжнародних відносин у п’ятницю з нагоди завершення першого року президенства Джо Байдена.

«На цей момент ми продовжуємо надавати Україні допомогу в оборонній сфері, - сказав він. - Тільки минулого тижня прибув ще один пакет цієї допомоги».

За його словам, канал постачання працює постійно.

«Є питання з потужністю, - зазначив він. - Ми постійно оцінюємо додаткові потреби, які є в України, збираємо потенційні пакети допомоги й активно розглядаємо їх».

Остаточне рішення про подальші кроки в цьому напрямку ухвалюватиме президент, зазначив Салліван. На сьогодні допомога постійно надходить, додав він.

Як раніше повідомляло агентство, проєкт бюджету Сполучених Штатів на 2022 рік передбачає загальний обсяг допомоги Україні у 756 млн доларів, зокрема на зміцнення безпеки - 400 млн доларів.

Оценка материала:

5.00 / 1
США відстежують потреби України у військовій допомозі та надають її - Білий дім 5.00 5 1
Політика / Україна
19.12.2021 607
Еще материалы раздела «Україна»