НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі порадивсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
21.12.2021 623

Снігопад і мороз у Києві продовжаться до 23 грудня: водіям і пішоходам дали рекомендації

У Києві сьогодні вночі і до 23 грудня посилиться мороз і продовжиться снігопад, а на дорогах очікується ожеледиця. У поліції водіям і пішоходам дали рекомендації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на патрульну поліцію Києва.

Правоохоронці зазначили, що за даними Укргідрометцентру в ніч на 21 і до 23 грудня в Києві очікується значне зниження температури і сніг, а на дорогах - ожеледиця.

У поліції закликали водіїв бути уважними за кермом, стежити за дорожньою обстановкою і дотримуватися правил дорожнього руху.

"Не паркуйте автомобілі на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях, адже ваші автомобілі будуть заважати розчищати дороги від снігу", - додали в поліції.

Рекомендації пішоходам

В умовах снігопаду, посилення морозів та ожеледиці пішоходам правоохоронці дали наступні рекомендації:

  • переходити дорогу тільки у встановлених місцях;
  • використовувати сітловідбивальні елементи.

Правоохоронці закликали всіх учасників дорожнього руху бути уважними, обережними і при необхідності звертатися в поліцію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Снігопад і мороз у Києві продовжаться до 23 грудня: водіям і пішоходам дали рекомендації 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
21.12.2021 623
Еще материалы раздела «Столиця»