<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.12.2021 491

У День святого Миколая канал «Україна» влаштував свято в дитячому парку професій «Кідландія»

У День святого Миколая популярні ведучі каналу «Україна» Марія Мельник і Максим Сікора завітали до міністудії «Ранку з Україною» – дитячого парку професій «Кідландія».

«Мені здається, що ми створили ще одне чудове свято в такий магічний і сповнений чудес день. Видно по радісних обличчях, що дітлахи лишились захоплені та дуже задоволені зустріччю. Особисто мене вразило, що вони у своєму віці знають більше про канал, ніж деякі дорослі. Коли під час вікторини ми запитали їх про найпопулярніше шоу телеканалу, діти всі в один голос відповіли: «МАСКА!». А ще, що теж цікаво, вони дивляться новини. Ми виклалися на всі сили, поділилися з ними своїми професійними секретами і розповіли багато невідомих для них понять з телевізійного світу. Взагалі свято пройшло на «ура». Було дуже весело, емоційно та енергійно», – зазначив ведучий новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Максим Сікора.

На Головній площі біля новорічної ялинки святкового містечка ведучі влаштували для маленьких відвідувачів вікторину, найактивніші учасники якої отримали щедрі подарунки. Потім на станції «Ранку з Україною» вони розповіли дітям про дивовижний світ телебачення та поділилися професійними секретами. А також показали як працювати на камеру, провели чимало цікавих конкурсів, у яких дітлахи з великим задоволенням брали участь, проявляючи свої творчі здібності, імпровізували та жартували.

«Час новорічних свят – це час, коли збуваються бажання та трапляються дива. Мені здається, що нам вдалося порадувати та здивувати дітей і подарувати їм можливість відчути себе у професії ведучого, адже в нашій міністудії «Ранку з Україною», яка в точності відображає головну телевізійну студію проєкту, для цього є усі технічні засоби: справжня камера, суфлер, мікрофон, великий стіл і навіть жовтенький диванчик. Ми сьогодні зіграли багато конкурсів, зробили чимало імпровізацій і мене здивувало те, наскільки наші діти розумні, талановиті та креативні, вони майже готові до справжніх ефірів. Просто чудово провели час, зарядилися приємними емоціями для майбутніх новорічних святкувань», – поділилась своїми враженнями ведуча «Ранку з Україною» Марія Мельник.

Міні-студію «Ранку з Україною» в «Кідландії» канал «Україна» відкрив наприкінці 2019 року, аби діти могли корисно та пізнавально проводити час, розвивати знання та уявлення про найбільш популярні професії на телебаченні.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У День святого Миколая канал «Україна» влаштував свято в дитячому парку професій «Кідландія» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.12.2021 491
Еще материалы раздела «Суспільство»