<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Світ
22.12.2021 653

Нові санкції США проти РФ торкнуться імпорту - ЗМІ

У разі вторгнення Росії в Україну США мають намір запровадити обмеження на постачання до РФ промислових та споживчих технологій.

Про це у вівторок, 21 грудня, повідомило агентство Reuters із посиланням на джерело у Білому домі.

За словами чиновника, запровадження жорсткого експортного контролю для РФ стане доповненням до економічних санкцій проти неї. Це питання активно обговорює адміністрація президента Джо Байдена.

Як уточнюється, Москву планують обмежити в імпорті мобільних телефонів, основних компонентів літаків та автомобілів, а також матеріалів із багатьох інших секторів.

"Такі рестрикції можуть серйозно вплинути на споживачів із Росії, промислові підприємства та зайнятість", - зазначає видання.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нові санкції США проти РФ торкнуться імпорту - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Світ
22.12.2021 653
Еще материалы раздела «Світ»