<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасів  Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечері  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Українувсі новини дня
Політика
Світ
22.12.2021 470

США не братимуть участі в "Нормандії", але допоможуть її реалізувати, - Держдеп

Помічник держсекретаря США у справах Європи і Євразії Карен Донфрід заявила, що Вашингтон поки не планує приєднуватися до нормандського формату. Однак Сполучені Штати мають намір його підтримувати.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресреліз брифінгу Донфрид.

Вона зазначила, що головною її метою візиту до Києва, Москви і Брюсселя минулого тижня було повідомити про готовність США сприяти реалізації Мінських угод і підтримки нормандському формату.

При цьому Донфрід підкреслила, що поки мова про приєднання Вашингтона до нормандського формату не йде. "Мова йде про підтримку США поточного дипломатичного процесу, який вже ведеться", - уточнила вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
США не братимуть участі в "Нормандії", але допоможуть її реалізувати, - Держдеп 5.00 5 1
Політика / Світ
22.12.2021 470
Еще материалы раздела «Світ»