<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.12.2021 477

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Жан Беленюк зізнався, що досі не мав великого кохання

Відомий спортсмен, політик, та завидний холостяк Жан Беленюк розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», чи готовий до серйозних стосунків із дівчиною.

Screenshot_2-1-690x623_22.12.21

Олімпійський чемпіон Жан Беленюк зізнався, що завжди мріяв бути молодим батьком.

«Хочу сказати з приводу дітей і сім’ї, коли я був маленький, мені дуже було приємно, що в мене молода мама. Я не хочу мати дуже серйозну різницю зі своїми дітьми, щоб хоч якось залишатися з ними на одній хвилі в подальшому. Я вже і так ніяк не стану молодим батьком, тому що мені не 20 років, а 30, і все що біля цього – оптимальний вік, щоб задумуватися і реалізовувати цю історію. В Україні взагалі дуже багато вродливих дівчат, тому я думаю, що в цьому плані проблем не повинно виникати», - поділився із журналістами каналу «Україна» Беленюк.

Та спортсмен запевнив, що ніколи шалено не закохувався.

«Через певний час починаєш адекватно і тверезо дивитися на ті мінуси людини, які ще нещодавно заставляли тебе посміхатися і жартувати, а через деякий час вони тебе просто вже бісять і ти вже не знаєш, як з цим миритися. В моєму випадку я намагаюся тверезо до цього підходити. І чесно кажучи, не уявляю, що мені зносило дах. В мене взагалі не було такого кохання великого», - говорить чемпіон.

Беленюк розповів, що у нього були стосунки, які тривали 5 років. Але ці відносини мали вільний формат, що дало змогу протривати їм так довго. Спортсмен говорить, що не вважає себе ревнивцем, і виступає за моногамію у стосунках.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Жан Беленюк зізнався, що досі не мав великого кохання 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.12.2021 477
Еще материалы раздела «Афіша»