<
НОВИНИ ДНЯ: Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.12.2021 633

«Музична платформа»: Тоня Матвієнко розповіла, які подарунки готує для рідних на Новий рік

За лаштунками грандіозного концерту «Музична платформа. Найкраща пісня року», який глядачі телеканалу «Україна» побачать опівночі з 31 грудня на 1 січня, співачка Тоня Матвієнко поділилась планами на святкування 2022-го року, а також зізналась, якому салату віддає перевагу на Новий рік – «Олів’є» чи «Шубі».

61c1fdaae7f00_tonya_matvienko_i_arsen_mirzoyan_22.12.21

За словами артистки, часто виступи в новорічну ніч плануються буквально за кілька днів до самої події. Так було й минулого року – вони з чоловіком, музикантом Арсеном Мірзояном співали на одному заході. А якщо новорічна ніч буде без роботи, то зіркова сім’я із задоволенням залишиться вдома. 

«І в такому разі у нас є традиція – ми ходимо на Софійську площу. Беремо з собою шампанське і разом з усім народом святкуємо Новий рік», – зазначила Тоня Матвієнко за лаштунками концерту «Музична платформа».

А ось у питанні-батлі від програми «Ранок з Україною», без якої страви співачка не уявляє новорічних свят – «Олів’є» чи «Шуби», Тоня однозначно відповісти не змогла.

«Я дуже люблю «Шубу», а моя донька – «Олівє». Також до святкового столу обов’язково готуємо картоплю – варену або пюре, засмажуємо цибульку. Це дуже ситна справа, хто любить трошки в новорічну ніч випити – вона допомагає», – сміється артистка.

А ось подарунки Тоня намагається готувати заздалегідь – замовляє їх під час розпродажу на «чорну п’ятницю» і вручає одразу, як тільки прийдуть.

«Але й під ялинку все одно якусь дрібничку кладу – шампуньку, чайок, щось недороге. Всі ж однаково чекають», – розповіла Тоня Матвієнко в інтерв’ю каналу «Україна».

У концерті-нагородженні «Музична платформа. Найкраща пісня року» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Ірина Білик, TAYANNA, Злата Огнєвіч, Павло Зібров, Ірина Федишин, Олег Кензов, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа. Найкраща пісня року» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Тоня Матвієнко розповіла, які подарунки готує для рідних на Новий рік 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.12.2021 633
Еще материалы раздела «Афіша»