<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Політика
Росія
23.12.2021 718

Пєсков назвав ймовірну дату зустрічі в Женеві щодо гарантій безпеки

Експертна зустріч у Женеві з гарантій безпеки Росії відбудеться у січні 2022 року. Остаточну дату буде оголошено пізніше.

Про це повідомляє ТАРС із посиланням на прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

"Є розуміння, що це буде січень 2022 року, і по лінії дипломатичних відомств з нашого боку це буде заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков. Президент говорив про те, що він готовий у будь-який час. Така зустріч буде, але дата і таке інше - все буде оголошено пізніше", - сказав Пєсков після прес-конференції Володимира Путіна.

За словами президента РФ, саме Захід, а не Росія має зараз дати гарантії безпеки.

"Ви повинні нам дати гарантії, ви - і негайно, зараз, а не заболтувати це десятиліттями", - сказав Путін, зазначивши, що просування НАТО на схід більше не повинно бути, і, насамперед ,це стосується України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пєсков назвав ймовірну дату зустрічі в Женеві щодо гарантій безпеки 5.00 5 1
Політика / Росія
23.12.2021 718
Еще материалы раздела «Росія»