<
НОВИНИ ДНЯ: Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не станевсі новини дня
Життя та Стиль
Події
24.12.2021 953

У Польщі помер відомий танцівник з України

У Варшаві помер відомий хореограф, танцівник та підприємець українського походження 34-річний Георгій Корольов.

630_360_1640285634-630_24.12.21

За інформацією місцевих ЗМІ, уродженець Одеси помер від запалення серцевого м’яза, проте офіційна причини смерті наразі невідома, передає кореспондент Укрінформу.

Корольов став відомим у Польщі після участі у шести сезонах популярного шоу “Танці з зірками”. Він також був учасником інших розважальних програм на польському телебаченні, знімався у кіно та серіалах.

Хореограф створив у Варшаві Академію мистецтв “Arte Жора Корольов”.

Під час танцювальної кар’єри він представляв найвищий міжнародний клас «S» з латиноамериканських та стандартних танців. Корольов був чемпіоном України серед юніорів в латиноамериканських танцях, перемагав на турнірі Vienna Open, був віцечемпіоном Німеччини, чемпіоном Польщі.

Корольов закінчив у Києві Національний університет фізичного виховання і спорту за напрямком “хореографія і танець”. Його батько був футболістом, тож і Георгій грав у футбол на аматорському рівні, зокрема брав участь у Матчі зірок України і Польщі в 2012 році, де виступав за українську збірну.

Крім того, Корольов був ліцензованим менеджером ФІФА. Маючи ліцензію футбольного агента, він сприяв переходу кількох українських футболістів до польських клубів.

Корольов активно розповідав про Україну на місцевому телебаченні, а також займався благодійністю, зокрема брав участь в акції “Свята без тата” для дітей, батьки яких загинули на сході України.

Поховають Георгія Корольова у Варшаві.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Польщі помер відомий танцівник з України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
24.12.2021 953
Еще материалы раздела «Події»