<
НОВИНИ ДНЯ: У ЦНАПі не оновлюються дані військовозобовʼязаного: що робити в такому випадку  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Резерв+ замість ТЦК. Як працює новий додаток для військовозобов'язаних  Новий закон про мобілізацію набув чинності: які основні зміни і кого вони стосуються  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватисявсі новини дня
Політика
Україна
24.12.2021 467

Війська РФ проводять цілодобову бойову підготовку на Донбасі, - розвідка

Російсько-окупаційні війська на Донбасі цілодобово нарощують заходи бойової підготовки. Здійснюються стрільби, зокрема, із використанням "Градів", гаубиць та танків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

"На полігонах тимчасово окупованої території в Донецькій та Луганській областях окупанти проводять стрільби зі стрілецької зброї, артилерії, озброєння танків і бойових машин як вдень, так і вночі", - йдеться в повідомленні.

За інформацією розвідки, особлива увага окупантами приділяється злагодженню дій мотострілецьких відділень, танкових екіпажів, артилерійських і мінометних розрахунків.

Також відомо, що під керівництвом інструкторів - кадрових військовослужбовців ЗС РФ тривають збори з корегувальниками вогню артилерійських підрозділів з виконанням вправ стрільб з 152-мм гаубиць “Мста-Б” та 122-мм реактивних систем залпового вогню "Град".

Оценка материала:

5.00 / 1
Війська РФ проводять цілодобову бойову підготовку на Донбасі, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
24.12.2021 467
Еще материалы раздела «Україна»