<
НОВИНИ ДНЯ: На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛКвсі новини дня
Політика
Україна
27.12.2021 3074

Чалий розповів, чим закінчиться справа Порошенка

Справою проти п’ятого президента України Петра Порошенка українців відволікають від багатьох питань.

Про це експосол України в Вашингтоні Валерій Чалий заявив в ефірі Україна 24, пише Цензор.НЕТ.

Чалий нагадав, що Володимир Зеленський на зустрічі з президентом США Джо Байденом зобов’язався завершити судову реформу.

“Натомість нам показують справу, яка нічим не закінчиться”, – підкреслив експосол.

За його словами, такі справи вже були, наприклад, проти Віктора Януковича: вона тривала довго та фактично ні до чого не привела.

“Я вважаю, що це вимога Путіна. Підозра Порошенку – це вимога Путіна, щоб він погодився з Зеленським говорити. Для Путіна Порошенко –ворог номер один”, – заявив Чалий.

Нагадаємо, 24 грудня стало відомо, що Офіс генпрокурора погодив клопотання про арешт Порошенка із заставою 1 млрд грн. За повідомленням ЗМІ, Печерський суд нібито дав дозвіл на затримання політика.

Однак адвокати Порошенка наразі не підтвердили підписання йому клопотання про арешт.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чалий розповів, чим закінчиться справа Порошенка 5.00 5 1
Політика / Україна
27.12.2021 3074
Еще материалы раздела «Україна»