<
НОВИНИ ДНЯ: У Раді відповіли, чи буде економічне бронювання від мобілізації  Дощі з грозами та максимум +23: синоптики розповіли про погоду у Київській області  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідь  Спека відступає: 13 червня в Україні стане свіжішевсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
28.12.2021 580

У Києві створять штаб тероборони

У Києві створять штаб територіальної оборони. Він буде розгорнутий найближчим часом.

Про це заявив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Андрій Крищенко, повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

При цьому в січні столична влада планує провести командно-штабні навчання територіальної оборони Києва.

"Заяви і погрози Росії, скупчення військ агресора на кордонах нашої держави спонукають нас підготуватися до різних можливих сценаріїв подій. Зокрема, й до найгіршого. У нас має бути чіткий план дій у критичній ситуації, відпрацьовані координація і дії всіх служб та структурних підрозділів", - заявив мер Києва Віталій Кличко під час наради щодо безпеки та територіальної оборони столиці.

Мер додав, що необхідно особливу увагу приділити безпеці об’єктів критичної інфраструктури міста. Таких об’єктів у Києві понад 500. Їх, у випадку надзвичайної ситуації, візьмуть під охорону Нацполіція, військові, підрозділи територіальної оборони.

Нагадаємо, в середині липня Верховна рада прийняла в другому читанні законопроект про Національний опір, в якому прописано створення в Україні територіальної оборони.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві створять штаб тероборони 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
28.12.2021 580
Еще материалы раздела «Столиця»