<
НОВИНИ ДНЯ: Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.12.2021 477

«Музична платформа»: учасники гурту «Антитіла» зізнались, чи вживають алкоголь перед виступом

За лаштунками грандіозного концерту «Музична платформа. Найкраща пісня року», який глядачі телеканалу «Україна» побачать опівночі з 31 грудня на 1 січня, учасники популярного колективу «Антитіла» розповіли, що буде на їхньому святковому столі в новорічну ніч і як ставляться до алкоголю перед виходом на сцену.

61c5ba53bead5_antytila_28.12.21

За словами музикантів, цієї новорічної ночі, як і більшість артистів, вони також працюватимуть і даруватимуть свою музику шанувальникам. А які смаколики чекатимуть їх на святковому столі в гримерці?

«Якийсь алкоголь, якась нарізка. Звичні страви, які подають і не під час новорічної ночі. Мабуть, шампанське додасться ще», – зазначив фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя за лаштунками «Музичної платформи».

Та виявляється, музиканти проти того, щоб вживати алкоголь перед виходом на сцену.

«Незалежно від того, новорічна це ніч чи будь-який інший виступ, ми виходимо до людей не п’яні. Вже після того, як спускаємось зі сцени в гримерку, можемо дозволити собі випити віскі або вина», – сказали музиканти в інтерв’ю каналу «Україна».

А з таким явищем, як похмілля, артисти не знайомі. Кажуть – ще надто молоді, щоб страждати від нього.

У концерті-нагородженні «Музична платформа. Найкраща пісня року» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Ірина Білик, TAYANNA, Злата Огнєвіч, Павло Зібров, Ірина Федишин, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, Олег Кензов, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа. Найкраща пісня року» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: учасники гурту «Антитіла» зізнались, чи вживають алкоголь перед виступом 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.12.2021 477
Еще материалы раздела «Афіша»