<
НОВИНИ ДНЯ: Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.12.2021 505

«Новорічна Маска»: Петро Чорний розповів про циганські традиції святкування Різдва

Найзагадковіша, найвеселіша та найнезабутніша новорічна ніч разом із улюбленими артистами та святковими хітами чекає на глядачів каналу «Україна». 31 грудня о 20:00 розпочнеться грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», в якому ми побачимо виступи улюблених масок із двох сезонів, а також абсолютно нових зимових героїв. Вітатимуть українців зі святом зіркові гості шоу, серед яких співак Петро Чорний. На знімальному майданчику проєкту він зізнався, чому ніколи не відмовляється від виступів у новорічну ніч і як у його культурі відзначають зимові свята.

61af085bcd8a8_petro_chornyi_28.12.21

За словами артиста, який ховався в образі харизматичного бунтаря Котика в шоу «МАСКА», він звик у новорічну ніч виступати перед людьми, бо отримує величезне задоволення від своєї роботи.

«Артисти несуть людям радість. Я кажу саме про артистів, бо зірок дуже багато, а артистів мало. Якщо в новорічну ніч я не працюю – у мене рік не виходить. Тому намагаюся максимально бути з людьми, співати, тішити їх. Навіть у дитинстві, коли до батьків приходили гості, я маму щипав за лікоть і просив для них заспівати, – з усмішкою поділився Петро Чорний в інтерв'ю каналу «Україна». – Ну, відмовишся ти працювати в Новий рік. Прийдеш до своїх друзів, і що – вони тебе не попросять заспівати? Там будеш півночі співати. А коли ти отримав у новорічну ніч кеш, люди тобі подякували, ти подарував їм свято, приходиш додому і думаєш: «Слава Господу, що я на своєму місці!»

А вже після виступу музиканти відзначають це свято самі. Співак каже, що, як і в усьому світі, у його культурі Новий рік відзначають цивільно. А ось особливу увагу приділяють іншим датам.

«Особисто я за своєю нацією більше віддаю Старому року. У нас прийнято, що цього дня жінки збираються та ворожать. У нашій культурі є 3 великі свята – Великдень, Різдво, коли ми намагаємося тримати піст, і Старий Новий рік. Але найбільші гуляння у нас на Різдво. Я навіть пісню про це написав – «Ночь перед Рождеством», – зізнався гість масштабного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска»: Петро Чорний розповів про циганські традиції святкування Різдва 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.12.2021 505
Еще материалы раздела «Афіша»