<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.12.2021 702

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Білик, Полякова та Зібров розповіли, як готуються зустрічати Новий рік

Українські селебрітіс розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», про власне новорічне меню.

61adfe716d4d9_28.12.21

Астропсихолог Марія Оніщенко радить провести святкування наприклад, у замку, вишуканому шикарному готелі, в бальній залі, в театрі або якомусь палаці. Та більшість українських артистів зізнається, що будуть святкувати або на роботі, або у колі рідних.

Зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова, наприклад, поїде працювати у Буковель, її донька – Маша зібралася із друзями гуляти Львовом. Віктор Павлік та Наталія Холоденко зустрінуть свято у колі рідних.

Травесті діва Монро любить зустрічати Новий рік наодинці з собою. Але обов’язково оригінально.

«Минулу новорічну ніч я зустрічала в СВ потягу. Сама. А цього року я вирішила піти в кіно сама. Я хочу піти на сеанс десь в 23:00, і вийти вже в новий рік», - поділилася із журналістами каналу «Україна» Монро.

Астропсихолог також порадила підготувати до святкування і відповідний гардероб зі сріблястими відтінками синього, блакитного, фіолетового. Цього року особливу увагу та успіх будуть привертати червоний і жовтий.

«Я вже роблю собі сукню у вигляді тигрятка, придбала такі підбори саме до цього кольору, і буде зачіска не дуже звична для мене така», -розповіла Ірина Білик.

Зірки також вже визначилися зі стравами для новорічного столу.

«Традиційно, мені здається. Олів’є ми ріжемо, всі любимо різати. Це і звичай. Тільки я беру там не ковбасу «лікарську», а курочку чи індичку. Можна і копчену індичку», - говорить Павло Зібров на каналі «Україна».

Фірмовий рецепт олів’є і у співачки Тоні Матвієнко.

«Моя старша донька дуже любить, коли я роблю олівє, в мене там замість ковбаски копчена грудка, замість гороху - кукурузка, в мене там свій рецепт. По-багатому, як вона каже», - розповіла Тоня Матвієнко.

Холодець, оселедець під «шубою», мандарини, картопля та м'ясо, фаршировані яйця – основне меню у більшості зірок. Астропсихолог підтверджує, що цьогорічна основна страва – усі види м’яса. Для вегетаріанців можна просто овочі, фрукти, горіхи і сири.

«Ми зазвичай готуємо сарму. Це як голубці з виноградного листя. Або плов, або салат із гранату. Мама його дуже смачно готує. Там кішміш, ізюм, гранат. Дуже смачний такий солодкий салат», - говорить Джамала.

У Камалії традиційно на столі качка з чорносливом та яблуками, а DZIDZIO, як і минулого року, буде пекти пампушки з різним начинками.

Астропсихог говорить, що на столі не бажане м'ясо диких тварин і м'ясо диких птиць. Не потрібно ставити крупи і різні злаки. А, наприклад, хто полюбляє морепродукти, їх потрібно сховати в салати.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Білик, Полякова та Зібров розповіли, як готуються зустрічати Новий рік 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.12.2021 702
Еще материалы раздела «Афіша»