<
НОВИНИ ДНЯ: Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.12.2021 556

Андрій Данилко відгадав: у гіпершоу «МАСКА» викрили одинака Мухомора

За крок до перемоги у фіналі улюбленого шоу мільйонів «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», розсекретили романтичного Мухомора. Цей надзвичайний учасник зумів розтопити серця усіх глядачок проєкту та навіть зіркового детектива Олі Полякової. Утім це не допомогло йому стати тріумфатором проєкту. В ефірі каналу «Україна» стало відомо, що в цьому образі маскувався співак Олег Кензов.

61ba1b0658c28_28.12.21

Протягом двох місяців Мухомор вражав глядачів своїм чуттєвим співом. Зірковий детектив Андрій Данилко ще після перших виступів учасника заявив, що знає, хто приховується під цією маскою, але відмовлявся озвучувати свою здогадку. Натомість він написав ім’я зірки на листку і поклав його в конверт, який передав Володимиру Остапчуку. Та сам ведучий зізнається: він ретельно сховав лист Данилка і не заглядав у нього.

У гранд-фіналі шоу «МАСКА» романтичний одинак Мухомор вирішив кардинально змінити репертуар й запалив з хітом 80-х років «Розовые розы». Оля Полякова під час виступу учасника танцювала як ніколи, через що NK | Настя Каменських вирішила пожартувати над колегою.

«Оля відчула таке збудження, що з її сукні почали відпадати деталі», – покепкувала зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських.

Сама ж Полякова стала пригадувати їхні попередні версії, яка зірка може критись у цій масці: співак ROZHDEN, вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, учасник колективу «MOZGI» Позитив. А DZIDZIO додав, що там також може бути музикант Артем Пивоваров. Андрій Данилко, як і раніше, категорично відмовився озвучувати свою версію, у правильності якої переконаний на 100 відсотків.

Однак вже в першому голосуванні зіркові детективи й глядачі у залі вирішили, що боротьбу за перемогу зупиняє одинак Мухомор. Цей учасник став бронзовим призером гіпершоу «МАСКА», і йому довелося показати своє справжнє обличчя. Так стало відомо, що в цьому образі ховався співак Олег Кензов. А розкривши конверт Данилка, всі побачили, що він таки відгадав свого земляка. А ось Оля Полякова не на жарт обурилась, адже коли вона запитувала в Мухомора, чи вони знайомі, конкурсант відповів заперечно.

«Ну що я зроблю? Трішки брехав, – зізнався Олег Кензов в інтерв’ю каналу «Україна» й висловив думку, як Андрієві Данилку вдалося його так швидко відгадати. – Він просунута людина, слухає сучасну музику, слідкує за трендами і знає ТОП (усміхається). Знаєте, я більше ніколи не буду тролити ті ростові ляльки, які працюють на Хрещатику, в житті більше до них не приставатиму, клянуся. Це нереально важка робота. В костюмі Мухомора дискомфорто від слова зовсім. Нічим дихати, нічого не бачиш, дезорієнтація повна. Згодом я вже трохи звик – почав рухатися, ногою махати, але з киснем там реально проблеми».

А хто з таємничих учасників – меланхолійна Жирафа чи суперечливий Скандал – стане переможцем другого сезону? Дивіться суперфінал шоу «МАСКА» на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
Андрій Данилко відгадав: у гіпершоу «МАСКА» викрили одинака Мухомора 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.12.2021 556
Еще материалы раздела «Афіша»