<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.12.2021 817

Гранд-фінал шоу «МАСКА»: під образом Скандалу ховалась подруга DZIDZIO

Друге місце в суперфіналі другого сезону гіпершоу «МАСКА» на телеканалі «Україна» зайняла епатажна і непередбачувана Скандал. Учасниця вкотре здивувала глядачів неперевершеним виступом, проте за крок до перемоги змушена була відкрити обличчя. Так, стало зрозуміло, що під яскравим образом весь цей час ховалась популярна співачка Оля Цибульська.

6015cc55c3e54_28.12.21

У фіналі шоу «МАСКА» епатажна Скандал вирішила довести, що гідна звання переможниці, тому обрала досить сміливу композицію «Сильная женщина» співачки Алли Пугачової. І не помилилась. Насолодившись виступом, Оля Полякова та NK | Настя Каменських визнали, що учасниця гідна звання переможця гіпершоу, тож відтепер підтримуватимуть лише її. Погодився з думкою колег і Андрій Данилко, хоча навіть він не мав жодних здогадок, хто ховається під маскою.

«Сьогодні вперше Скандалом було виконано одразу три манери. Спочатку було дуже схоже на Ольгу Горбачову, далі – на Надію Мейхер, а в приспіві ми чітко почули голос Ольги Сумської. Як на мене, Скандал – найзагадковіша учасниця другого сезону», – прокоментував Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна».

Тож під час першого голосування глядачі підтримали героїню, давши їй шанс пройти далі. А зустрівшись у двобої з Жирафою Скандал знову змогла заінтригувати усіх:

«Люди люблять певний тип поведінки. Всі публічні персони і не тільки публічні, так чи інакше роблять те, що схвалюють інші. Так-так, ми всі хочемо подобатись такими, які є – зі своїм внутрішнім світом, динячими страхами та неідеальностями. Але не тут було – люди та суспільство в цілому люблять та схвалюють лише певний тип поведінки. І ці наші відвертість та особливість нікому не потрібні! Якщо б я була в образі Мишки чи Надії – шансів перемогти було б куди більше. Але Скандал – це найкращий експеримент у моєму житті!» – поділилась Скандал.

Проте, незважаючи на щирість загадкової красуні, переможницею другого сезону стала меланхолійна Жирафа, а побачивши знайоме обличчя – шоковані були всі! Такого повороту зіркові детективи не очікували, адже у костюмі Скандалу ховалась Оля Цибульська, ім’я якої експерти жодного разу не згадали, говорячи про образ. Оля Полякова одразу звернулась до DZIDZIO: «Як ти міг? У вас же спільна дитина, – пожартувала артистка. – Боже, що то за кума, що кум її не взнав? А ти що за кум такий!? Як таке можливо взагалі?»

Сам DZIDZIO, здавалось, втратив дар мови. Артист зміг видавити з себе лиш одне: «В мене аж ноги підкосились! Олег, тримай мене, я падаю! А чому ж вона російською розмовляла?»

«Маю окрему розмову до DZIDZIO: «Слухай, якщо ти так прешся від Жираф, то костюм я забрала собі! Поговоримо з тобою вдома! – сміючись, прокоментувала Оля Цибульська в ефірі шоу «МАСКА». – Я вас трохи заплутала своїм зростом. Справа в тому, що мені дали такі каблуки, як у MARUV. А взагалі, мені було дуже складно рухатись! В цій масці я постійно втрачала орієнтири – не розуміла, де стою, але чула вас! Важко, але надцікаво!»

Дивіться гіпершоу «МАСКА» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Гранд-фінал шоу «МАСКА»: під образом Скандалу ховалась подруга DZIDZIO 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.12.2021 817
Еще материалы раздела «Афіша»