<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.12.2021 529

У «Головній темі» назвали модні тренди 2022 року

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» розповіли, у якому одязі варто зустрічати Новий рік, та які тренди стануть найпопулярнішими у 2022.

Астрологиня Маргарита Хаматова пояснює: аби бути не лише стильною у новорічну ніч, а й догодити символу року – слід зважати на кольорову гаму.

«2022 рік - водяного тигра, тому кольори мають бути близькими до його прояву. Тобто не повинно бути нічого червоного, жодного зухвалого вбрання. Наприклад, однотонна сукня. Темно-зелений, блакитні відтінки, сріблясті, можна навіть чорний», – радить астрологиня Маргарита Хаматова.

За словами експертки, якщо ви хочете притягнути у своє життя кохання, то потрібні нюдові тони. Синій, зелений, блакитний – це ті кольори, що стосуються фінансів. Якщо ви хочете просунутися кар'єрними сходами, то важливо бути стриманим в одязі цього року – обирати відтінки білого, молочного, чорного.

Аби залишатися стильними не лише у святкову ніч, дизайнерка Ольга Нагорна радить звернути увагу на найпопулярніші тренди прийдешнього року:

1.         Напівпрозорі сукні, інкрустовані камінням. За словами професійної стилістки, таке вбрання  зараз часто можна побачити на червоних доріжках.

2.         Кросівки з вузьким подовженим носком. Експертка закликає звернути на них особливу увагу, тому що саме цієї весни таке взуття буде дуже популярним.

3.         Яскраві кольорові пальто. Що яскравіше - тим краще!

4.         Занижена талія на джинсах. Проте, в жодному випадку не варто відкладати джинси із завищеною талією, тому що все в тренді, що красиво і, що вам пасує.

5.         Бахрома. Стилістка пропонує її використовувати у куртках, у сукнях на навіть у довгих рукавичках. Чим більше бахроми, тим гарніше.

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Головній темі» назвали модні тренди 2022 року 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.12.2021 529
Еще материалы раздела «Суспільство»