<
НОВИНИ ДНЯ: Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.12.2021 617

«Музична платформа»: Анастасія Приходько розповіла, як приходить до тями після гучних гулянок

Популярна співачка, зірка гіпершоу «МАСКА» Анастасія Приходько на святковому концерті «Музична платформа», який вийде у новорічну ніч о 00:00 на каналі «Україна», вперше виконає пісню «Подруга». На знімальному майданчику зірка розповіла, чому не вживає алкоголь у новорічну ніч, і дала поради, як у разі гучного гуляння встати на ноги наступного дня.

6107aa3d0976e_prihodko_30.12.21

На концерті «Музична платформа» співачка Анастасія Приходько запалить з піснею «Подруга» і привітає українців з Новим 2022-м роком. Артистка зізнається – свята проведе у колі рідних, максимально сконцентрувавшись на дітях, тож алкоголю та дорослим забавам у цей час місця не буде.

«Не можу собі дозволити гучних святкувань, адже у мене троє діток. Навіть не можу уявити, щоб я добре випила, а дев’ятимісячна дитина дивилась на мене», – коментує артистка за лаштунками концерту каналу «Україна».  

За словами Анастасії Приходько, Новий рік – це єдине свято, коли вона повністю відмовляється від вживання алкогольних напоїв.

«Перепити може будь-хто. Не думайте, що зірки святі і ніколи не п’ють. Звичайно, п’ють. Тим паче, я така людина – коли трохи вип’ю, стаю весела, радісна, не агресивна. Але ніколи не знаєш, коли на ранок буде погано. Зараз – весело, а як далі – хто знає. Всяке ж буває, – поділилась Анастасія Приходько і дала кілька порад, як позбутись похмілля: Треба лежати і тихесенько помирати (сміється). Ще ж не вигадали цілющого зілля. А якщо серйозно – пити багато води, їсти супчики, більше солодкого і відпочивати».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Музична платформа»: Анастасія Приходько розповіла, як приходить до тями після гучних гулянок 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.12.2021 617
Еще материалы раздела «Афіша»