<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.12.2021 456

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Гросу назвала табу у стосунках із Полянським

Співачка Аліна Гросу розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», що її дратує у стосунках із коханим.

a6935d326d5d465d8012093a42587769_30.12.21

Аліна Гросу та Роман Полянський вже майже два роки разом. За словами артистки, у них дуже різні характери.

«У нас у відносинах я спокійніша, ніж він. Тобто він вогонь, а я така – тихо. Ми, коли сваримось, то свариться Рома, а я абсолютно спокійно йому, повільно, точно просто кажу щось. Тобто якась його така емоційність, - поділилася із журналістами каналу «Україна» співачка і додала, що розуміє, вона теж неідеальна, - може бути, я деколи дуже повітряна. Тобто, якщо в мене якась думка прийшла або я пишу пісню, або в мене в голові щось по концерту, я сиджу сама в собі і мене просто немає».

Та у стосунках пари є певні табу.

«Поцілунки на майданчику. Ми навіть одного разу посварилися з ним. Я десь годин 5 не говорила. Ми були в різних країнах, і він вперше в наших стосунках цілувався на майданчику. І я вже хотіла, якщо чесно, сказати: «До побачення». У мене завжди аргумент в голові: тоді хай йде взагалі працювати в фільм для дорослих, тоді це буде теж робота. Ні, це ненормально», - говорить Гросу на каналі «Україна».

Полянський погоджується і запевняє, що поцілунки з іншими партнерами на зйомках їм з Гросу намагаються мінімізувати.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Гросу назвала табу у стосунках із Полянським 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.12.2021 456
Еще материалы раздела «Афіша»