<
НОВИНИ ДНЯ: Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витратвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.01.2022 686

Саакашвілі вперше розповів про позашлюбну доньку

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі після переведення з військового госпіталю в Горі в руставську в'язницю привітав усіх з Новим роком і повідомив, що у нього є донька Еліс-Марія.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Фейсбуці.

"Привіт з в'язниці Руставі, фізично слабкий, але морально мужній! Боротьба за волю Батьківщини та гідне майбутнє нашого народу триває!" - наголосив Саакашвілі.

Він також вперше публічно визнав, що у нього є донька Еліс-Марія Саакашвілі.

"Це перший новий рік, коли я сиджу у в'язниці, але я намагався зберегти оптимізм і знайти в ньому зерно доброти. Так, з іншого боку, цього року перший рік, коли на екрані телевізора зі сцени зустріли найменшу учасницю новорічного концерту "Головного каналу" Еліс-Марію Саакашвілі", - написав політик.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 30 грудня Саакашвілі вивезли з лікарні у Горі до в'язниці у місті Руставі. За словами члена парламентської фракції "Слуга народу" Єлизавети Ясько, о 2-й годині ночі за грузинським часом його повалили і в наручниках вивезли у в'язницю в Руставі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Саакашвілі вперше розповів про позашлюбну доньку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.01.2022 686
Еще материалы раздела «Суспільство»