НОВИНИ ДНЯ: В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюквсі новини дня
Бізнес
Економіка
01.01.2022 669

Кабмін обмежив ціни на газ для виробників хліба, молока, курятини та олії

Кабінет Міністрів на період дії карантину, але не довше, ніж до 30 квітня 2022 року, обмежив вартість природного газу для виробників борошна, хліба, молока, курятини, соняшникової олії.

Як передає Укрінформ, відповідну постанову Кабміну №1435 оприлюднено на Урядовому порталі.

«Установити на період дії карантину, але не довше, ніж до 30 квітня 2022 року, граничний рівень постачальницько-збутової надбавки до ціни природного газу власного видобутку на рівні не більше 24% для задоволення потреб суб’єктів господарювання, основним видом діяльності яких є, зокрема виробництво продовольчих товарів», - йдеться в постанові.

В документі йдеться про виробників борошна, хліба, молока, курятини та соняшникової олії. Також передбачено, що торгівельна надбавка за постачання природного газу власного видобутку для задоволення потреб вказаних суб’єктів господарювання встановлюється на рівні не вище 1%.

Як повідомляв Укрінформ, компанія «Молочний альянс» попередила про небезпеку зупинки виробництва через високу ціну на природний газ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін обмежив ціни на газ для виробників хліба, молока, курятини та олії 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
01.01.2022 669
Еще материалы раздела «Економіка»