<
НОВИНИ ДНЯ: Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reutersвсі новини дня
Політика
Україна
02.01.2022 663

Маркарова заговорила про безвіз між Україною та США

Посол України у США Оксана Маркарова назвала "своєю мрією та метою" запровадження безвізового режиму зі США.

Під час інтерв'ю виданню "Радіо Свобода" вона назвала основні критерії, яких нам потрібно дотримуватися.

Вони стосуються насамперед внутрішніх питань. Йдеться про захист кордонів, а також про обмін інформацією про втрачені чи вкрадені паспорти. Щодо останнього, то в майбутньому країни підпишуть документи, які допоможуть вирішити це питання.

Пані посол також нагадала про великий відсоток відмов в наданні туристичних віз. Він спричинений тим, що часто наші співвітчизники нелегально залишаються у Штатах.

"Над цими показниками нам потрібно працювати, щоб вони були в рамках тих показників, після яких це питання може бути політично обговорене між двома країнами", — зауважила вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Маркарова заговорила про безвіз між Україною та США 5.00 5 1
Політика / Україна
02.01.2022 663
Еще материалы раздела «Україна»