<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Світ
04.01.2022 867

Вторгнення в Україну наблизить НАТО до кордонів РФ, - розвідка США

Голова комітету з розвідки Палати представників Конгресу США Адам Шифф заявив, що у випадку російського вторгнення в Україну, НАТО наблизиться до кордонів РФ. Це, на його думку, є потужним стримуючим фактором від нападу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву в інтерв’ю CBS News.

"Росія має зрозуміти, що ми (США та її союзники - ред.) в цьому єдині. Я вважаю, що потужним стримуючим фактором є розуміння того, що якщо вони (росіяни - ред.) вторгнуться (в Україну - ред.), це наблизить НАТО до Росії, а не відштовхне її далі. Що ми наблизимо більше активів НАТО до Росії. Що це матиме протилежний ефект від того, якого намагається досягти Путін", - зазначив Шифф.

Зазначимо, голова комітету з розвідки Палати представників Конгресу США також заявив, існує висока ймовірність того, Росія вторгнеться в Україну, але стримати від цього президента РФ Путіна зможуть лише "небачені санкції".

Оценка материала:

5.00 / 1
Вторгнення в Україну наблизить НАТО до кордонів РФ, - розвідка США 5.00 5 1
Політика / Світ
04.01.2022 867
Еще материалы раздела «Світ»