<
НОВИНИ ДНЯ: Які обмеження для чоловіків за кордоном в новому законі про мобілізацію: перелік  Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°всі новини дня
Політика
Світ
04.01.2022 795

НАТО проведе термінову зустріч через війська РФ

Північноатлантична рада проведе зустріч на рівні глав МЗС країн-членів, щоб обговорити нарощування військової могутності Росії біля українських кордонів.

Вона запланована на 7 січня, повідомляє прес-служба НАТО.

"Позачергове віртуальне засідання Північноатлантичної ради на рівні міністрів закордонних справ відбудеться у форматі відеотелеконференції у п'ятницю, 7 січня 2022 року. Міністри закордонних справ країн НАТО обговорять нарощування військової могутності Росії в Україні та навколо неї і безпеки Європи загалом", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зустріч розпочнеться 7 січня 2022 року о 14:00 і пройде під головуванням генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Оценка материала:

5.00 / 1
НАТО проведе термінову зустріч через війська РФ 5.00 5 1
Політика / Світ
04.01.2022 795
Еще материалы раздела «Світ»