<
НОВИНИ ДНЯ: Метеорологи б'ють на сполох через похолодання в Тихому океані: як Ла-Нінья змінить погоду влітку  Удари ЗСУ по системах ППО можуть зробити Крим непридатним для армії РФ, - ISW  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  Ціни на оренду в Києві зростають. Скільки коштує зняти квартиру у столиці влітку  За угодою із США Україна отримає ескадрильї винищувачів: не тільки F-16 – Зеленський  Скількох українців потенційно можуть мобілізувати: в Раді назвали цифрувсі новини дня
Політика
Україна
04.01.2022 756

Стало відомо, скільки біженців прийняла Україна в 2021

Державна міграційна служба України постійно працює з вихідцями з країн, в яких йде громадянська війна або є певні внутрішні конфлікти. Захист надається іноземцям та особам без громадянства, які цього потребують.

Про це голова Державної міграційної служби Наталія Науменко сказала в інтерв'ю РБК-Україна.

За словами, з 2021 року до міграційних органів із заявою про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту, звернулося 546 громадян Афганістану, 104 громадянина Білорусі, 78 громадян Російської Федерації, 38 громадян Сирії.

Протягом року відповідно до рішень ДМС біженцями або особами, які потребують додаткового захисту, визнані 106 громадян Афганістану, 24 громадян Білорусі, 68 громадян Росії, 58 громадян Сирії, повідомила Науменко.

"Тобто ми надаємо захист іноземцям та особам без громадянства, які цього потребують", - додала голова Державної міграційної служби.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, скільки біженців прийняла Україна в 2021 5.00 5 1
Політика / Україна
04.01.2022 756
Еще материалы раздела «Україна»