НОВИНИ ДНЯ: Теплий картопляний салат: оригінальний рецепт на чотири порції  Коли Страсний тиждень 2024 року: що можна і не можна робити перед Великоднем, традиції кожного дня  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  Салат із сиром, яблуками та горіхами: швидкий рецепт  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Мобілізація в Україні: кого з жінок можуть призвати за новим закономвсі новини дня
Політика
Європа
08.01.2022 699

Міністри оборони НАТО зберуться наступного тижня. Запросили Україну та Грузію

Наступного тижня відбудеться перше у 2022 році засідання Ради очільників оборонних відомств країн НАТО, але у віртуальному форматі. На засідання запросили Україну та Грузію.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу НАТО.

Засідання Військового комітету НАТО відбудеться 12-13 січня.

Перший день буде присвячений військово-стратегічному мисленню та обговоренню Концепції ведення бойових дій НАТО. Другий день розпочнеться з виступу генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Після виступу генсека відбудеться огляд поточної ситуації з безпекою та обговорення поточної позиції НАТО щодо стримування та оборони, а потім міністри оборони НАТО проведуть зустріч з представниками Грузії та України.

На порядку денному цієї зустрічі буде обговорення ситуації довкола України та Грузії, а також поточний прогрес у впровадженні реформ в обороні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністри оборони НАТО зберуться наступного тижня. Запросили Україну та Грузію 5.00 5 1
Політика / Європа
08.01.2022 699
Еще материалы раздела «Європа»