<
НОВИНИ ДНЯ: США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  Байден потрапив у пастку обіцянками допомоги та страхом ескалації війни в Україні – Foreign Policy  Україні потрібні західні системи ППО для знищення розвідувальних БПЛА росіян, - ISW  Єрмак зробив сенсаційну заяву щодо безпекової угоди зі США  Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні – під загрозою: оператори назвали сценарії  Кінець “партнерства без обмежень”: шокувальні підсумки візиту Путіна до Сі  Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правилавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.01.2022 505

Сонячно та невеликий мороз: погода 8 січня

У суботу, 8 січня, в Україні синоптики прогнозують сонячну погоду, але з невеликими морозами. Температура повітря опуститься до -1...-3 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Опади обіцяють лише у західних областях. Сніг пройде у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях. Там денна температура буде 0...-2 градуси, а вночі - від -5 до -9 морозу.

Найтепліше буде на півдні країни. Вдень там 0...+4 градуси, а вночі -6. Холодно буде на сході - вночі стовпчики термометрів покажуть -7...-13 градусів. Проте вдень 0...-2.

У північних та центральних областях у світлу пору доби прогнозують 0...-1 градус, а вночі до -8.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сонячно та невеликий мороз: погода 8 січня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.01.2022 505
Еще материалы раздела «Суспільство»