<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Світ
09.01.2022 432

В Алмати в ході протестів загинув 22-річний ізраїльський громадянин

В Алмати в ході протестів загинув 22-річний Ізраїльський громадянин. Міністерство закордонних справ Ізраїлю сприяє в транспортуванні його тіла в Ізраїль для похорону.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Jerusalem Post.

"Міністерство закордонних справ Ізраїлю повідомило, що 22-річний ізраїльтянин, якого звати Леван Когеашвілі був убитий в Алмати, Казахстан, в п'ятницю під час акції протесту", - пише видання.

ЗМІ також повідомляє, що МЗС Ізраїлю знаходиться в контакті з батьками загиблого і сприяє в транспортуванні його тіла в Ізраїль для похорону.

Нагадаємо, президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв оголосив траур на 10 січня за жертвами зіткнень в ході протестів і масових заворушень. На сьогодні відомо про 40 загиблих.

Зазначимо, протести в Казахстані тривають з початку січня 2022 року, люди масово вийшли на вулиці, висловлюючи невдоволення різким подорожчанням автомобільного газу. Крім того, учасники протестів висунули політичні вимоги, надалі почалися зіткнення з силовиками, захоплення адміністративних будівель і мародерство.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Алмати в ході протестів загинув 22-річний ізраїльський громадянин 5.00 5 1
Політика / Світ
09.01.2022 432
Еще материалы раздела «Світ»