<
НОВИНИ ДНЯ: На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Українівсі новини дня
Політика
Світ
09.01.2022 505

Індія запроваджує обов’язковий карантин для іноземців

Усі міжнародні мандрівники після прибуття до Індії муситимуть тиждень перебувати в карантині.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про із посиланням на наказ міністерства охорони здоров’я країни пише Сіньхуа.

“Усі мандрівники упродовж семи днів перебуватимуть на домашньому карантині та мусять здати ПЛР тест на восьмий день”, - йдеться у наказі.

Мандрівники, які прибувають із країн категорії ризикованих, муситимуть здати COVID-тест по прильоту й не зможуть покинути аеропорт до отримання результату.

Зазначається, що нові правила перетину кордону набувають чинності 11 січня.

Як раніше повідомляло агентство, влада Індії посилила боротьбу з COVID-19 по всіх фронтах, починаючи від вакцинації жителів і закінчуючи карантинними обмеженнями.

Оценка материала:

5.00 / 1
Індія запроваджує обов’язковий карантин для іноземців 5.00 5 1
Політика / Світ
09.01.2022 505
Еще материалы раздела «Світ»