<
НОВИНИ ДНЯ: НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господиньвсі новини дня
Політика
Світ
09.01.2022 481

США готують санкції проти фінансової системи РФ

США обговорюють можливість запровадження санкцій проти фінансової системи Росії.

Про це повідомляє The New York Times.

Офіційний представник Білого дому на телефонному брифінгу не заперечував, що санкції, які є під обговоренням, загрожують відключенням найбільших російських фінансових установ від системи SWIFT. Також він припустив можливість ембарго на постачання американських оборонних технологій в РФ.

Крім того, представник Білого дому наголосив, що США даватимуть оцінку діям Росії, а не коментарям, які лунатимуть у публічному просторі.

"Те, що вони (росіяни. - Ред.) роблять за закритими дверима, буде конструктивнішим за їхні заяви", - додав він.

У свою чергу, джерела видання кажуть, що можливі санкції проти Росії набудуть чинності вже через кілька годин після її вторгнення в Україну.

Оценка материала:

5.00 / 1
США готують санкції проти фінансової системи РФ 5.00 5 1
Політика / Світ
09.01.2022 481
Еще материалы раздела «Світ»