<
НОВИНИ ДНЯ: Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травня  Чи здатна Україна запобігти новим проривам фронту з боку російської армії: Умєров дав відповідь  Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десерт  Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитування  Застосунок "Резерв+": у Міноборони розповіли, кому це треба та чи відображається там бронювання  Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в ротівсі новини дня
Політика
Україна
09.01.2022 460

Рада може відстрочити штрафи для ФОПів - Гетманцев

Верховна Рада може відстрочити для фізичних осіб-підприємців за незастосування касових апаратів.

Про це заявив голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев у ефірі телеканалу Еспресо.

"Я вже запропонував відповідну поправку, гадаю, що ми її проголосуємо досить швидко, щоб зменшити або скасувати штрафи для тих, хто зареєструє РРО (реєстратори розрахункових апаратів, ред.) до 1 лютого 2022 року", – сказав він.

Нагадаємо, з 1 січня 2022 року платники єдиного податку другої-четвертої груп, які проводять розрахунки готівкою, зобов'язані використовувати касові апарати. 17 грудня Рада не підтримала відстрочення запровадження касових апаратів для ФОП.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада може відстрочити штрафи для ФОПів - Гетманцев 5.00 5 1
Політика / Україна
09.01.2022 460
Еще материалы раздела «Україна»