<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Політика
Світ
09.01.2022 467

"Перший раунд": сьогодні в Женеві США обговорять із Росією "гарантії безпеки"

У швейцарській Женеві в неділю, 9 січня, відбудеться перший

раунд переговорів щодо гарантій безпеки США та Росії.

Захід пройде "у вузькому складі", пише ТАСС.

"Росія йде на переговори зі США з робочим настроєм... Перший раунд пройде у вузькому складі. Завтра цю роботу буде продовжено вже у широкому форматі", - заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова.

Російська делегація вже прибула до Женеви для участі у переговорах. Російське дипвідомство очолює заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков. Американську дипломатію представляє перший заступник Держсекретаря США Уенді Шерман.

Основний день переговорів намічено на 10 січня. Потім у Брюсселі намічено засідання Ради Росія – НАТО, а у Відні заплановано консультації на майданчику Організації з безпеки та співробітництва у Європі.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Перший раунд": сьогодні в Женеві США обговорять із Росією "гарантії безпеки" 5.00 5 1
Політика / Світ
09.01.2022 467
Еще материалы раздела «Світ»