<
НОВИНИ ДНЯ: У Раді відповіли, чи буде економічне бронювання від мобілізації  Дощі з грозами та максимум +23: синоптики розповіли про погоду у Київській області  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідь  Спека відступає: 13 червня в Україні стане свіжішевсі новини дня
Політика
Україна
10.01.2022 636

В Україні мешканців сіл заохочуватимуть до вакцинації

Жителів українських сіл мають намір заохочувати до вакцинації. Міністерство охорони здоров'я планує організувати роботу мобільних бригад, які пересуватимуться по селах для забезпечення доступності щеплення місцевим жителям.

Про це повідомляє сайт Офісу президента.

Таких бригад буде близько 800, відзначив голова МОЗ Віктор Ляшко.

"Зараз проти COVID-19 в Україні вакциновано 14,8 млн осіб, з них 13,98 млн отримали дві дози. 9 січня відкрилася можливість щепитися бустерною дозою. І на сьогоднішній день додаткову дозу отримали 20 тисяч осіб", - повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Оценка материала:

3.00 / 2
В Україні мешканців сіл заохочуватимуть до вакцинації 3.00 5 2
Політика / Україна
10.01.2022 636
Еще материалы раздела «Україна»