НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Політика
Росія
10.01.2022 481

Росія на переговорах з США заявила, що не має наміру нападати на Україну

Заступник Міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков заявив, що під час переговорів Женеві Сполучені Штати торкнулися теми нарощування російських військ на кордоні з Україною. За його словами, Росія не має наміру нападати на Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг.

"(В ході переговорів, - ред.) були висунуті претензії щодо російських військ уздовж кордону з Україною, висловлені певні погрози, як мінімум попередження на нашу адресу. Ми пояснили колегам, що ніяких планів намірів напасти на Україну у нас немає і бути не може. Всі заходи з бойової підготовки військ здійснюється в межах нашої національної території", - заявив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія на переговорах з США заявила, що не має наміру нападати на Україну 5.00 5 1
Політика / Росія
10.01.2022 481
Еще материалы раздела «Росія»