<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.01.2022 990

Опубліковано рейтинг основних ризиків для людства на найближчі 10 років

Швейцарська організація Всесвітній економічний форум назвала головні ризики для людства у найближчі 10 років.

Про це йдеться у звіті ВЕФ.

Висновки були зроблені за результатами опитування, яке проводилося з травня по вересень 2021 року за участю понад 12 тисяч представників із 124 країн світу.

Лідирують в антирейтингу проблеми навколишнього середовища. Замикають перші п'ять рядків списку загрози у вигляді соціальної роз'єднаності та кризи засобів існування.

На шостому місці ризик нових інфекцій, сьомий і восьмий - збиток людини навколишньому середовищу і криза природних ресурсів. Боргова криза та геоекономічне протистояння потрапили на дев'яте та десяте місце у рейтингу, відповідно.

Тим часом екологічних проблем бояться жителі Австралії, Бельгії, Канади, Кіпру, Данії, Німеччини, Угорщини, Італії та інших. А ось у Росії, Аргентині, Казахстані та Чехії цю проблему ігнорують.

Оценка материала:

5.00 / 1
Опубліковано рейтинг основних ризиків для людства на найближчі 10 років 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.01.2022 990
Еще материалы раздела «Суспільство»