<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
13.01.2022 543

Росія планує дестабілізувати Україну зсередини, - заступник держсекретаря США

У США заявили, що Москва приготувала план внутрішньої дестабілізації України. Крім того, вона поширює дезінформацію та брехню про Україну, США та НАТО, щоб виправдати власні дії.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на брифінг заступника державного секретаря США Вікторії Нуланд.

За її словами, Росія створила кризу з нічого.

"Саме Росія накопичила 100 000 військових на кордонах України. Саме Росія приготувала внутрішній саботаж, дестабілізацію та варіанти дій під чужим прапором в Україні. Саме Росія поширює дезінформацію та брехню про Україну, США та НАТО, щоб виправдати власні дії", - сказала Нуланд.

Вона також нагадала, що саме РФ виступає агресором, окупувала частину території України 2014 року, а Україна лише хоче лише мирного, демократичного, європейського майбутнього для себе.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія планує дестабілізувати Україну зсередини, - заступник держсекретаря США 5.00 5 1
Політика / Україна
13.01.2022 543
Еще материалы раздела «Україна»