<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  США передадуть Україні більш далекобійну зброю, - Нуланд  Картопляні деруни з шинкою та сиром: цікавий рецепт  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Банки знизили ставки за депозитами: під який відсоток можна покласти гроші  Чому Путін раптово заговорив про мир: експерт пояснив, чого прагне РФ  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.01.2022 600

США планують надати Україні радари та обладнання для кораблів, - Politico

Влада США має намір надати Україні радіолокаційну систему та обладнання для кораблів. Постачання будуть здійснюватися в рамках допомоги в розмірі 200 млн доларів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Politico.

У матеріалі наголошується, що цю інформацію підтвердили джерела з числа офіційних осіб США і радник президента України Володимира Зеленського.

"Пакет безпеки дозволив постачання більшої частини того ж оборонного обладнання, яке США постачали в минулому, включаючи стрілецьку зброю і боєприпаси, захищені радіостанції, Медичне обладнання, запасні частини та інше обладнання", - йдеться в повідомленні.

Коли саме очікуються постачання, поки не уточнюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що адміністрація президента США Джо Байдена готова надати Україні ракети класу Stinger.

Оценка материала:

5.00 / 1
США планують надати Україні радари та обладнання для кораблів, - Politico 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.01.2022 600
Еще материалы раздела «Суспільство»