<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Сікорський: Позиція Трампа щодо України "не така чорно-біла, як дехто думає"  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіяниномвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.01.2022 920

Лілія Ребрик і Марина Боржемська розкрили секрет, як позбутись зайвих кілограмів після свят

У власну рубрику «Ліля радить» зіркова  ведуча  програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик запросила фітнес-тренерку Марину Боржемську, аби разом показати всім глядачам каналу «Україна» ефективні вправи, які допоможуть вам швидко повернутись у форму після святкових застіль.

«Авжеж, під час новорічних свят я також люблю набрати декілька зайвих сантиметрів. Але потім я їх скидаю. Головне – не панікувати, – зізнається в ефірі програми «Ранок з Україною» Марина Боржемська. – Зарядку, яку ми вам покажемо, можна робити вранці, після обіду і ввечері. Тоді, коли організм адаптований на тренування».

Спершу слід розігріти м’язи тіла, щоб не травмуватися під час тренування. Робимо нахили тулуба вправо і вліво, 10 разів на кожну сторону. Далі – випади ногами вправо і вліво, при цьому руки піднімаємо вверх і робимо хлопок. Також 10 повторів. І не забуваємо правильно дихати.

Переходимо до вправ. Розпочнемо зі скакалки. У кого її немає – не проблема, просто імітуємо руками рухи мотузкою. Стрибаємо від 30 секунд до 1 хвилини – залежить від вашої фізичної підготовки. За допомогою цієї вправи ми спалюємо внутрішні жири.

Продовжуємо стрибати, але руки ставимо перед собою – у стрибку відводимо їх вправо, а коліна – вліво. Чергуємо на кожну сторону. Цю вправу для стрункої талії робимо так само від 30 секунд до 1 хвилини.

Далі – руки вгору і скручуємо корпус, піднімаючи коліна до рук. Таким чином працює наш прес. Робимо це швидко, по 10 разів на кожну ногу.

Щоб позбутись боків і зайвих сантиметрів на талії, піднімаємо праву руку догори і тягнемо зігнуту в коліні ногу до неї. Такі скручування повторюємо по 10 разів на кожну ногу.

Наступна вправа на м’язи живота. Нахиляємося вперед, правою рукою тягнемось до лівої ноги, а лівою рукою – до правої ноги.

І насамкінець ставимо ноги на ширині плечей. Трішки згинаємо ноги в колінах і робимо махи руками вверх і вниз. Залишаємо руки вгорі і розводимо у сторони.

«Найголовніше – щоб усе було в задоволення, щоб у вас була особиста мотивація. «Олів’є» на Новий рік забагато не буває. Просто знайте, що потім треба відпрацювати», – зазначила Лілія Ребрик в ефірі каналу «Україна».

Дивіться рубрику «Ліля радить» у програмі «Ранок з Україною» щосереди о 6:30 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Лілія Ребрик і Марина Боржемська розкрили секрет, як позбутись зайвих кілограмів після свят 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.01.2022 920
Еще материалы раздела «Суспільство»