<
НОВИНИ ДНЯ: Чому російський винищучач Су-35 виявився переоціненим на війні в Україні: в чому його проблема  Чи зросли темпи мобілізації за останній місяць: нардеп вказав на тенденцію  Показав слабкість диктатора. Бунт Пригожина може поховати режим Путіна, - The Times  Синоптики попереджають про сильну негоду 12 червня: де будуть грози, град і шквали  "Кожен має своє прізвисько": усе, що відомо про двійників Путіна  Скільки F-16 отримає Україна і коли це буде: у Повітряних силах назвали деталі  Україну накриють зливи з градом і шквалами: синоптикиня уточнила прогноз на вівтороквсі новини дня
Політика
Україна
13.01.2022 488

США виділили ще 200 мільйонів доларів на підтримку оборонної сфери України

Додаткові 200 мільйонів доларів на підтримку оборонної сфери України виділили Сполучені Штати – про це повідомляє CNN, уточнюючи, що сталося це ще наприкінці грудня, але адміністрація Байдена тримала в таємниці, ймовірно, перед переговорами із Росією.

Новий пакет допомоги передбачає надання Україні того ж самого обладнання, яке нам постачали і досі – це зокрема стрілецька зброя, боєприпаси, радіоприймачі та медичне обладнання. Раніше США у своєму оборонному бюджеті на цей рік передбачили для України військової допомоги на 300 мільйонів доларів – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
США виділили ще 200 мільйонів доларів на підтримку оборонної сфери України 5.00 5 1
Політика / Україна
13.01.2022 488
Еще материалы раздела «Україна»