<
НОВИНИ ДНЯ: Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reutersвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.01.2022 512

Треба просто кліпнути очима. В "Дії" оновили цифровий підпис

У програмі "Дія" оновили цифровий підпис. Тепер вона доступна без рухів головою.

3j0a0641_id65155_1300x867_7_650x410_14.01.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Дія в Telegram.

"Світ швидко змінюється, технології розвиваються, а "Дія" також не відстає. Раніше ми розробили найзахищеніший цифровий підпис у смартфоні. Сьогодні "Дія.Підпис" став ще зручнішим і простішим", - йдеться в повідомленні.

Тепер, щоб скористатися "Дія.Підпис", достатньо зайти в додаток, натиснути Меню-"Дія.Підпис" і кліпнути очима. Як це робити дивіться за посиланням.

"Підпис - це універсальний цифровий ключ, яким можна користуватися при підписанні документів онлайн - в "Дія" і не тільки! З ним ви можете підписати будь-який PDF-документ: заяву на порталі "Дія", договір оренди, довіреність, офіційний лист тощо", - йдеться у повідомленні.

Також там звертають увагу, що для того, щоб користуватися "Дія. Підписом", потрібен біометричний документ у "Дія" - закордонний паспорт або ID-картка.

Нагадаємо, у додатку "Дія" в тестовому режимі запрацювала нова функція. Вона дозволяє отримувати повідомлення про судові засідання, в яких бере участь українець.

Оценка материала:

5.00 / 1
Треба просто кліпнути очима. В "Дії" оновили цифровий підпис 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.01.2022 512
Еще материалы раздела «Суспільство»