НОВИНИ ДНЯ: Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларіввсі новини дня
Політика
Росія
14.01.2022 795

Росія відмовилася відвести війська від кордонів України: повна заява

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Москва не має наміру обговорювати з НАТО або США питання переміщення військ по території Росії. А вимоги "повернути їх в казарми" розглядатися не будуть.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на РБК.

За його словами, ці вимоги Вашингтона неприйнятні.

"Вже звучить не тільки про те, щоб відвести військові частини від кордону з Україною, як вони виражаються, а про те, щоб ці війська пішли в казарму, Шерман саме так говорила, в тому числі публічно на прес-конференції. Я не думаю, що є необхідність пояснювати абсолютну неприйнятність такого роду вимог і, звичайно ж, ми їх навіть не будемо обговорювати", - сказав Лавров.

Раніше в Кремлі заявили, що НАТО не може диктувати Росії, як і куди їй переміщати свої військові частини.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія відмовилася відвести війська від кордонів України: повна заява 5.00 5 1
Політика / Росія
14.01.2022 795
Еще материалы раздела «Росія»