НОВОСТИ ДНЯ: Росіяни вже готові: військовий експерт - про зручний момент знищення Кримського мосту  "Криміналітет і брудні справи": Фейгін пояснив, як пов’язані Путін і ватажок "вагнерівців" Пригожин  Банки під час війни припинили іпотечне та автокредитування: на що видають кошти  "Немає нічого": Фейгін про рівень розвитку воєнної промисловості Росії  Експерт назвав слабке місце флоту Росії та пояснив, чому вони відійшли від берегів України  "Вони б нас захопили за три дні": Зеленський пояснив, чому українців не попередили про вторгнення Росії  "Русскій мір", заміна письменників і війна: як зміниться шкільна програма в Україні з 1 вереснявсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.01.2022 4414

Наполеон без випічки всього за 20 хвилин: дуже простий рецепт

Приготувати неймовірно смачний торт "Наполеон" без випічки всього за двадцять хвилин? Здавалося б, таке завдання нездійсненне. Але маючи базові навички готування, трохи віри з себе і бажання, впоратися можна і з ним.

Секретом "швидкого" Наполеона поділилася відомий фуд-блогер Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Для торта нам знадобитися форма діаметром 17 см, а також ці інгредієнти:

  • Печиво листкове "вушка" - 350-400 г
  • Молоко - 600 мл
  • Яйце - 2 шт.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Борошно - 3 ст. л.
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Вершкове масло жирністю 82,5% - 100 г

Для заварного крему дуже ретельно змішайте 2 яйця з цукром і борошном, щоб не було грудочок.

Молоко підігрійте до гарячого стану (щоб від нього йшов пар), але не кип'ятіть. Частинами додайте гаряче молоко в яєчно-борошняну суміш, постійно перемішуючи.

Крем поставте на вогонь і варіть до загустіння, постійно помішуючи. Не доводьте до кипіння. Якщо все ж крем закипів і з'явилися пластівці яєць, то перебийте занурювальним блендером до однорідності.

Крем зніміть з вогню, в гарячий крем додайте ванільний цукор і вершкове масло, перемішайте.

Форму вистеліть харчовою плівкою.

Викладайте 1 шар печива, зверху гарячий крем, продовжуючи, поки не закінчиться весь крем.

Частину печива подрібніть в крихту, посипте зверху.

Торт залиште просочуватися при кімнатній температурі до повного охолодження. Потім поставте в холодильник на 2 години, щоб крем схопився.

Дуже важливо: щоб торт добре просочився і був смачним, потрібно брати свіже хрустке печиво.

Оценка материала:

5.00 / 3
Наполеон без випічки всього за 20 хвилин: дуже простий рецепт 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
15.01.2022 4414
Еще материалы раздела «Суспільство»