<
НОВИНИ ДНЯ: Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.01.2022 753

«Ранок з Україною»: Лілія Ребрик поділилась секретами ідеального селфі

Якщо вам подобається фотографуватися, але поруч немає людини, яка може робити гарні знімки, на допомогу прийдуть селфі. У власній рубриці «Ліля радить» ведуча програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик розкрила лайфхаки, як самостійно створити вдалі фото.

«Дуже часто буває, що людина не подобається собі на фото. Тому раджу всім розпочати з селфі, – зазначає ведуча програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик. – Зробіть його наодинці, коли ніхто не бачить, поекспериментуйте, подивіться, як краще – на освітлення, проти нього, справа, зліва. І найголовніше – не забудьте протерти фронтальну камеру, бо коли вона чиста, то й обличчя у вас вийде гладеньке і чистеньке».

Найпоширеніша помилка, каже телезірка, робити селфі знизу. Тоді обличчя вийде великим і з’явиться об’єм, який вам точно не потрібен. В анфас фото також зазвичай виходять не найвдаліші. Натомість слід злегка підняти руку з телефоном вгору, повернути голову на 45 градусів і трішки підняти підборіддя. З якого боку ви собі подобаєтесь більше – вибір за вами.

«І ось вам ще одна порада – перевертаємо телефон, дивимося в камеру, яка тепер буде внизу, і робимо фото. Усі мішечки чи синячки під очима зникнуть. Повірте – це працює!» – ділиться лайфхаком Лілія в ефірі каналу «Україна».

Робити знімки можна як з природним освітленням – сонцем, так і зі штучним – наприклад, спеціальною селфі-лампою, яка дозволяє корегувати інтенсивність. Але будьте уважні – якщо світло занадто яскраве, то на фото ви будете мружитися. Тому оберіть комфортний для ваших очей варіант.

«І насамкінець – коли ми тримаємо телефон витягнутою рукою, у нас напружується ключиця, працюють м’язи, за рахунок чого на фото виходить гарне декольте. Це теж лайфхак, як створити ефект рельєфності», – розкрила секрети вдалого позування Лілія Ребрик.

Дивіться рубрику «Ліля радить» у програмі «Ранок з Україною» щосереди о 6:30 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Лілія Ребрик поділилась секретами ідеального селфі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.01.2022 753
Еще материалы раздела «Суспільство»