НОВИНИ ДНЯ: Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.01.2022 1247

Украина попадет в снежный плен: названа точная дата

В начале следующей недели Украину снова засыплет снегом. Осадки начнутся на территории всей страны утром 17 января, а закончатся лишь вечером 18-го.

Об этом свидетельствуют данные погодного радара VentuSky.

В понедельник, 17 января, температура будет достаточно высокой – до -5 градусов, а местами ртутные столбики даже пересекут нулевую отметку и достигнут +1. Холоднее всего будет в Карпатах – там термометры покажут до -8 градусов. Утром начнется снегопад, который местами будет переходить в дождь и замерзать.

Во вторник, 18 января, температура воздуха в Украине составит от 0 до -5 градусов. Осадки будут идти весь день, а вечером прекратятся.

Оценка материала:

5.00 / 1
Украина попадет в снежный плен: названа точная дата 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.01.2022 1247
Еще материалы раздела «Суспільство»